zaterdag 16 maart 2013

Nieuwe omslagdoek

Gisteren had ik het al even over garens die al een tijdje in de winkel liggen en die ik dan ineens in een bepaalde hoedanigheid voor me zie. Zo ook dit garen. Colorfull van Schachenmayr.
Het is een heus wintergaren, geschikt voor naalden 5. Voor deze omslagdoek heb ik naalden nr 8 gebruikt.
Een lekker warme, soepelvallende omslagdoek dus en dat kan op dit moment nog heel goed! (en ik hoor zojuist op het nieuws dat ook de komende week nog geen stijging van de temperatuur valt te verwachten)
Maar de kleurtjes zijn wel lente-achtig!


In het echt iets helderder dan op de foto, maar zulke prachtige pastelkleuren! Dit is een supermakkelijk patroon en met zes bolletjes maak je zo'n lekkere warme omslagdoek. Heerlijk!


2 opmerkingen:

 1. Oh wat een prachtige omslagdoek...
  Zeg Jeannette verkoop jij misschien ook tasjes met TIJD ik wordt er helemaal triest van als ik zie wat er allemaal te maken is en het is allemaal zo leuk. Zo'n omslag doen zou schitterend staan bij mijn lente outfits.... en lekker warm . Maar waar haal ik dan de TIJD vandaan????
  hartelijke groetjes,
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Jacqueline dat probleem ken ik wel een beetje. Tijd...
  Maar ik kan je wel een beetje geruststellen. 6 bolletjes op naalden nr 8. En alleen maar recht breien. Valt reuze mee hoor. Heel anders als die "Kattukse" trui waar je nu mee bezig bent! Enneh die lente outfits kan je voorlopig nog niet aan.

  BeantwoordenVerwijderen