dinsdag 3 september 2013

Myboshi

De Myboshi mannen, Thomas en Felix, komen naar Nederland om het boek "mutsen haken en meer" en het merk als geheel te promoten! Dat doen ze o.a. door een toer door het land te maken en daarbij doen ze dus ook De Winkel van Jeannette aan!
Terwijl mijn hart opzwelt van trots, ben ik ondertussen ook bezig om een leuk programma te bedenken rondom het bezoek van de heren. Dat het een bijzondere dag gaat worden, zoveel is zeker.


Totdat het boek uitkomt (rond 23 september) moeten we het nog even doen met de Myboshi kleine haakgids. Hierin staan 3 patronen maar doordat je kunt kiezen uit 40 (jawel, veertig!) kleuren kan je hiermee al eindeloos combineren!


Natuurlijk kan je dit garen ook voor andere projecten gebruiken. Omdat het geschikt is voor naalddikte 6-7, is het ook heel erg geschikt voor woonaccessoires.
Toen ik afgelopen weekend op de braderie in Katwijk aan de Rijn stond, kwam er iemand langs die aan mij vroeg: "zie je daar die kussenhoes in de kraam hier tegenover? die ga ik maken van Myboshi. Doe maar 6 bollen!" Je kunt je inspiratie echt overal vandaan halen ;o)


Zet 25 september maar alvast in de agenda en hou dit blog of mijn Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws over het bezoek van de Myboshi mannen!


1 opmerking:

  1. Hoi jeannette,

    Wat leukkkk daar mag je echt trots op zijn ,
    Lieve foto ,mutsje staat die grote dame echt leuk ,

    Gr sieneke

    BeantwoordenVerwijderen