maandag 16 juli 2012

Strandbieb

Na een afwezigheid van bijna 3 maanden eindelijk weer een berichtje. Als het een beetje rustiger wordt in de winkel, wordt ik automatisch een beetje lui. Hoe meer tijd ik omhanden krijg, hoe minder ik ga doen. Kennen jullie dat? Maar dit wil ik toch met jullie delen.
Vanmorgen was er hier op het strand, bij de strandbieb, een workshop voor meiden van 8 tot 12 jaar. We gingen met vilt en lintjes een sleutelhanger maken.
Ik heb wel wat hoofdbrekens gehad over het hoe en wat, want de omstandigheden op het strand deze zomer zijn niet echt ideaal te noemen. Spelden en naalden die zoekraken in het zand, alle materialen meegenomen door een straffe westenwind.........................

Toch zag het er vanmorgen veelbelovend uit. Het zonnetje deed z'n best (je ziet op de foto nog een beetje schaduw!) en zo begonnen we met 19 meiden aan dit lieveheersbeestje. Bij de een gaat het wat soepeler dan bij de ander maar met hier en daar een beetje hulp lukte het iedereen toch om het tot een goed einde te brengen. En ruim voordat het serieus ging regenen was iedereen klaar en de spullen weer opgeruimd.
En jawel! alle spelden en naalden weer veilig mee naar de winkel. Mocht het nog strandweer worden deze zomer, dan kan er niemand in een verdwaalde naald stappen.

Morgen is er bij de toeristenmarkt hier in Katwijk een creatieve markt op het Andreasplein. Daar ben ik vanaf 11.00 uur te vinden met een kraam. En nu maar hopen dat het morgen een beetje droog mag blijven ;o)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten