zaterdag 1 juni 2013

Hoedje van, hoedje van........

Het is alweer een tijdje geleden maar er was een tijd dat ik heuse hoeden maakte! Chique hoeden, alledaagse hoeden, zonnehoeden, maffe hoeden. En daar had ik heel veel plezier in! Ik ging naar hoedendagen in Buren en op Duindigt....
Ondertussen staat er een enorme hoeveelheid op zolder te verstoffen. Ik ben andere dingen gaan doen. Maar toch blijf ik gek op hoeden! Vandaar dat ik dit grappige hoedje nu heb gehaakt!


(Bij gebrek aan een model heb ik mezelf maar weer eens op de foto gezet, ben niet vergeten te glimlachen, 't blijft gedoe natuurlijk!)

Op deze foto is het hoedje goed te zien, alleen vergeet ik te lachen en dan die gieter hè? Het lijkt wel of die op de hoed is geplakt........ Ook geen succes.
En dan tenslotte deze nog:


Kun je je een beetje voorstellen hoe dat gaat in de winkel? Steeds maar schichtig om me heen kijkend of er geen klanten binnen komen of (erger nog) toevallige passanten langs de etalage? En wat die dan wel niet moeten denken?

Maar goed, het gaat dus om het hoedje. Gehaakt van 4 bolletjes Bamboo van Lana Grossa en het patroon komt uit de Filati Home van deze zomer. Ik heb de rand een beetje aangepast maar verder? 
Ik vind 'em leuk! En jullie?

Fijn weekend allemaal!

3 opmerkingen:

  1. ik vind het een heel leuk hoedje!! ik ben ook dol op hoedjes.. maak ze wel, maar durf ze nooit te dragen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldige mooi ,je heb er ook echt en snoet voor ,
    Je kunt zo aanschuiven bij het toekomstige Prinsjesdag ,hi

    Gr. Sieneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ineke, gewoon opzetten die hoedjes, wordt het straatbeeld alleen maar mooier van!
    Wolletje, het patroon komt uit de Filati Home nr 51.
    En Sieneke, dankjewel!

    BeantwoordenVerwijderen